В Україні сьогодні буде тепло, але з дощами

В Україні сьогодні буде тепло, але з дощами

Укрінформ
Не у всіх областях країни очікується тепла і ясна погода. На Заході знову пройдуть дощі, а в інших областях України спостерігається незначне похолодання.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У західних областях країни як і раніше йдуть дощі. Синоптики прогнозують сильні опади у денний час доби, в той час як вночі дощ обіцяє припинитися. Температура повітря в західних областях від 20 до 23 С° тепла вдень, і до 10 С° вночі.

На півдні України буде ясно світити сонце. Опадів не прогнозують, а температура повітря прогріється до позначки 28 – 31 С° у денний час доби. Відповідно вночі температура знизиться до 15 – 19 С°.

У східних областях країни трохи похолодає. Синоптики обіцяють, що температура повітря вдень не підніметься вище 28 – 31 С°. Вночі температура повітря значно знизиться, зупинившись на позначці в 15 С° тепла.

Читайте також: Дощ і сонце: синоптик розповіла про мінливої погоди
На півночі України - незначне похолодання. Таким чином у північних областях країни повітря вдень прогріється від 24 до 27 С°. Температура на півночі країни в нічний час доби становитиме від 11 до 14 С°.

У центральних областях - без істотних опадів. Температура повітря вдень 25-30 С° вище нуля.

Жителів Києва погода порадує ясною та сухою погодою. Температура повітря вдень прогріється до 23 – 25 С°, у той час як вночі ця позначка опуститься від 12 до 14 С°вище нуля.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-