Для водія, який збив на смерть жінку з немовлям, вимагатимуть арешту

Для водія, який збив на смерть жінку з немовлям, вимагатимуть арешту

Укрінформ
За фактом загибелі у неділю, 24 червня,  у селі Каїри Горностаївського району Херсонщини жінки і дитини порушено кримініальну справу щодо водія, який у нетверезому стані здійснив наїзд на них.

Про це повідомила  прес-служба прокуратури Херсонської області.

"Прокуратурою Херсонської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом ДТП з двома загиблими пішоходами. Встановлено, що 24 червня близько 22.00 у с.Каїри Горностаївського району водій автомобіля ВАЗ 2109,  перебуваючи у стані сп'яніння, здійснив наїзд на двох пішоходів, які йшли на зустріч руху автомобіля по краю проїжджої частини. В результаті ДТП на місці події загинула двомісячна дитина, яка на час аварії перебувала у дитячому візку, а її мати від отриманих травм померла в лікарні. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 КК України, а саме: порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб", -йдеться у повідомленні.

За інформацією прокуратури, водія автомобіля затримано в порядку ст. 208 КПК України, йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Зазначається, що прокуратура вимагатиме запобіжний захід для даної особи у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у справі триває.

Читайте також: На Херсонщині авто збило жінку з тримісячною дитиною

Як повідомляв Укрінформ, 24 червня у селі Каїри Горностаївського району легковий автомобіль наїхав на пішоходів. На місці ДТП загинула дитина. Мати дитини отримала травми і у важкому стані була доставлена до реанімаційного відділення Каховської центральної районної лікарні. Ще одного постраждалого госпіталізовано у стані середньої тяжкості до Горностаївської центральної районної лікарні.

За інформацією поліції, водій з місця пригоди втік, але через 15 хвилин після скоєння ДТП самостійно прибув у Горностаївське відділення поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-