У Харкові арештували літак за борги по зарплаті

У Харкові арештували літак за борги по зарплаті

Укрінформ
Державними виконавцями описано та арештовано літак АН-24Т Харківського державного авіаційного виробничого підприємства для стягнення заборгованості з заробітної плати.

Про це повідомила заступник міністра юстиції з питань виконавчої служби Світлана Глущенко, презентуючи результати роботи регіональних управлінь ДВС, інформує прес-служба Мін'юсту.

«Для стягнення заборгованості з найбільшого в Україні боржника з виплати заробітної плати - Харківського державного авіаційного виробничого підприємства - державними виконавцями описано та арештовано літак АН-24Т», - заявила Глущенко.

За її словами, Харківське державне авіаційне виробниче підприємство має борг перед своїми працівниками у розмірі 74,3 млн грн. Окрім того, підприємство лідирує в оприлюдненому Міністерством юстиції рейтингу найбільших боржників з виплат зарплат.

«Сьогодні ми спостерігаємо грубі порушення підприємствами трудових прав людей. Міністерство юстиції вживатиме всіх заходів для ліквідації їхньої заборгованості перед своїми працівниками», - підкреслила Глущенко.

Читайте також: Сумських машинобудівників відправили в оплачуваний простій

Заступник міністра додала, що з початку року органами ДВС стягнуто понад 204 млн грн заборгованості по зарплаті, при цьому заборгованість повністю погашено щодо 15,9 тисячі працівників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-