Поблизу Чорнобильської зони затримали киянина зі зброєю

Поблизу Чорнобильської зони затримали киянина зі зброєю

Фото
Укрінформ
Прикордонники затримали в безпосередній близькості до тилової межі Чорнобильської зони відчуження чоловіка з карабіном та набоями до нього.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"Прикордонний наряд неподалік села Карпилівка, що на Київщині, виявив чоловіка, який, помітивши охоронців кордону, почав тікати та на неодноразові законні вимоги зупинитися не реагував. Невдовзі, в ході переслідування, прикордонники наздогнали особу та провели заходи щодо її затримання", - йдеться у повідомленні.

Під час огляду у громадянина було виявлено мисливський карабін "Вулкан" та 15 набої калібру 7,62 міліметрів. Як з’ясувалось, у затриманого 54-річного жителя Києва не було жодних дозвільних документів на зброю.

Читайте також: Під Києвом знайшли схрон із двома десятками гранатометів і мінами

Прикордонники викликали співробітників Національної поліції в Київській області, які вилучили зброю та боєприпаси. В діях затриманого вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого статтею 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Поряд з цим на громадянина складено процесуальні документи за статтею 185-10 КУпАП (злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України або члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону), рішення за якими прийме суд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-