Чоловік у Миколаєві пропонував перехожим купити корпус мінометної міни

Чоловік у Миколаєві пропонував перехожим купити корпус мінометної міни

Укрінформ
У Миколаєві поліцейські вилучили у чоловіка корпус мінометної міни, яку він пропонував придбати перехожим.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.

«22 червня у Миколаєві поліцейські вилучили у чоловіка корпус мінометної міни, яку він пропонував придбати перехожим за 100 гривень. За попередніми висновками вибухотехніків, боєприпас вибухонебезпечних речовин не має і небезпеки для громадян не становить», - йдеться у повідомленні.

На телефонну спецлінію 102 надійшло повідомлення від громадянина про те, що на зупинці громадського транспорту по вул. 6-й Слобідській невідомий чоловік пропонував йому придбати у нього боєприпас, а коли він відмовився, незнайомець сів у маршрутне таксі та вирушив у бік Заводського району.

Читайте також: Екс-бійця батальону «Донбас» заарештували за зберігання арсеналу зброї

Вже за кілька хвилин транспортний засіб, на якому пересувалась особа, був зупинений нарядом патрульної поліції в районі Центрального ринку. На прохання патрульних громадянин вийшов із салону «маршрутки» та продемонстрував вміст своєї сумки, в якій дійсно знаходився предмет, схожий на мінометну міну.

На місце події прибули спеціалісти вибухотехнічного відділу та слідчо-оперативна група Центрального відділу поліції ГУНП у Миколаївській області.

Оглянувши наявний у громадянина предмет, вибухотехніки зробили попередній висновок, що це корпус від мінометної міни 82 мм, у якому відсутні вибухові речовини.

Наразі з чоловіком працюють правоохоронці. Надається правова кваліфікація події.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-