У Вінниці подорожчає проїзд у маршрутках

У Вінниці подорожчає проїзд у маршрутках

Укрінформ
У Вінниці проїзд у маршрутних таксі подорожчає з 1 липня й коштуватиме 5-6 гривень, залежно від довжини маршруту.

Про це повідомляє департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

«Виконком міської ради переглянув тарифи на проїзд у маршрутних таксі. З першого дня липня вартість проїзду у цьому виді громадського транспорту складе  5 та 6 грн (залежно від довжини маршруту). Зміна ціни на проїзд викликана здорожчанням усіх складових тарифу», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що таке рішення ухвалено виконкомом міської ради у відповідь на численні звернення перевізників, які вимагали підвищення тарифу на внутрішньоміські перевезення у зв’язку зі здорожчанням пального, комплектуючих, підвищенням розміру мінімальної зарплати тощо.

Читайте також: У Житомирі тролейбуси курсуватимуть до першої години ночі

Відповідно до розрахунку тарифу фахівцями Департаменту економіки та інвестицій міської ради, з 1 липня вартість поїздки у маршрутних таксі Вінниці становитиме 5 грн на коротких, так званих «під’їзних» маршрутах, та 6 грн -  на довгих, магістральних. У нічний час вартість проїзду у маршрутках складатиме 8 грн.

При цьому перевізники збережуть соціальні зобов’язання та продовжать перевозити деякі пільгові категорії  населення безкоштовно, а школярів до 6 класу – за півціни.

Фото: Vinbazar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-