Митний експеримент: Херсонщина додатково отримає на ремонт доріг 16 мільйонів - ОДА

Митний експеримент: Херсонщина додатково отримає на ремонт доріг 16 мільйонів - ОДА

Укрінформ
Херсонщина від "Митного експерименту" додатково отримає на ремонт автодороги міжнародного значення М-14 та автодороги регіонального значення Р-57, що проходять по її території, понад 16 млн гривень.

Про це повідомив  у Facebook заступник голови Херсонської облдержадміністрації Олександр Адамчик.

"Тепер Херсонщина має можливість забезпечити введення в експлуатацію двох відрізків доріг: Р-57 Олешки-Гола Пристань-Скадовськ та М-14 Одеса-Мелітополь, і отримати додатково саме від "Митного експеременту" 16 млн 114 тис. гривень для завершення робіт по цим ділянкам", - зазначив Адамчик.

Читайте також: Мінрегіон ініціює зміну ще 16 будівельних норм - Зубко

Як повідомляв Укрінформ, "Митний експеримент" було ініційовано Кабінетом Міністрів України та затверджено постановою №726 від 16 вересня 2015 року. Він полягає у спрямуванні 50% суми перевиконання загального обсягу щомісячних індикативних показників надходжень митних платежів, що справляються під час митного оформлення товарів, до спеціальних фондів відповідних обласних бюджетів з метою реконструкції та поточного ремонту автомобільних доріг. У 2015 році експеримент було запроваджено у 4 областях країни – Волинській, Одеській, Львівській, Чернівецькій, а в 2016 році – ще й у місті Києві. У 2017 році "Митний експеримент" було поширено й на інші регіони країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-