Посол доброї волі ЮНІСЕФ, співачка з Японії Агнес Чан відвідала Донеччину

Посол доброї волі ЮНІСЕФ, співачка з Японії Агнес Чан відвідала Донеччину

Відео
Укрінформ
Посол доброї волі ЮНІСЕФ, відома співачка з Японії Агнес Чан відвідала дитячий садок у прифронтовому місті Костянтинівка Донецької області.

Про це у середу повідомили в громадській організації «Антикризовий медіа-центр».

«Регіональний посол доброї волі ЮНІСЕФ, пані Агнес Чан, цього тижня перебуває з візитом на сході України. Пані Агнес Чан - відома японська співачка, яка опікується долею дітей по всьому світу... У Костянтинівці посол доброї волі з Японії відвідала дошкільний навчальний заклад №31 «Мир», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що вона приїхала до України, «аби почути голоси дітей та розказати світові про конфлікт, що триває в Україні вже п'ятий рік».

Співачка поспілкувалася з дітьми та працівниками дитячого садка. Звертаючись до співробітників дитячого закладу, вона відзначила їх нелегку працю в умовах прифронтового міста і сказала: «Найскладніше - це те, що ви не знаєте, коли це (військовий конфлікт) закінчиться».

Вихователі дитячого садка нагадали, що садок уже отримував від міжнародної організації ЮНІСЕФ матеріальну допомогу у вигляді ігрового обладнання і килимів.

Фото: Hong Kong Free Press

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-