Скандальна бійка у Маріуполі: підозрювані можуть отримати до 4 років

Скандальна бійка у Маріуполі: підозрювані можуть отримати до 4 років

Укрінформ
Поліція затримала двох підозрюваних у побитті прикордонників у кафе Маріуполя.

Про це у середу повідомили в поліції Донецької області.

«Поліція затримала двох підозрюваних у побитті прикордонників у кафе Маріуполя. Їм інкримінується ч.2 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене групою осіб). Підозрюваним загрожує до 5 років обмеження волі або до 4 років позбавлення волі», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що до побиття двох офіцерів Держприкордонслужби причетні двоє чоловіків 1999 року народження. Попередньо встановлено, що ці особи проходили стажування у службі охорони підприємства.

Наразі поліція встановлює інших учасників конфлікту. Обставини події з’ясовуються. Триває досудове розслідування.

Читайте також: Постраждав за українську: ДПСУ розслідує побиття свого офіцера у Маріуполі

Як повідомляв Укрінформ, в одній із кав'ярень Маріуполя ввечері 17 червня підполковник Держприкордонслужби України Станіслав Керод, який попросив меню українською мовою, був побитий охоронцями закладу. Йому зламали щелепу. Ще одна потерпіла, жінка-офіцер, дістала струс головного мозку.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 122 Кримінального кодексу України (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Водночас, адміністрація кафе RedCups RDCP Lounge Маріуполь, де стався інцидент, на своїй сторінці у Facebook оприлюднила власну версію розвитку подій того вечора. Буцімто компанія молодих людей була напідпитку та поводилась агресивно. Один з «гостей» вдарив охоронця, після чого зав’язалася бійка. Адміністратор викликала поліцію та швидку".

За інформацією знайомої постраждалого Станіслава Керода Соломії Бобровської, чоловік 14 років служить на східних кордонах України, очолює пропускний пункт «Сартана».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-