Суд продовжив арешт довіреній особі Путіна в Криму

Суд продовжив арешт довіреній особі Путіна в Криму

Укрінформ
Херсонський міськсуд продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для очільниці всеросійського громадського руху "Волонтеры победы". 

Відповідна інформація оприлюднена на сайті судової влади. 

"Ухвалою слідчого судді від 19 червня 2018 року клопотання слідчого було задоволено та продовжено строки тримання під вартою до 07 серпня 2018 року", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що  очільниця всеросійського громадського руху "Волонтеры победы" підозрюється у державній зраді. 25 квітня поточного року суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Читайте також: Російського "снайпера ДНР" заарештували просто у залі суду

Як повідомлялося, 23 квітня на контрольно-пропускному пункті "Чонгар" Служба безпеки затримала громадянку України, яка на території окупованого Криму збирала підписи на підтримку кандидата в президенти РФ Володимира Путіна.

Генпрокурор Юрій Луценко написав тоді у Facebook, що затримана "будучи довіреною особою кандидата в президенти Російської Федерації Путіна В.В., незаконно організувала та проводила на тимчасово окупованій території АР Крим та м. Севастополь збір підписів на підтримку висунення Путіна В.В. кандидатом на пост президента Російської Федерації на виборах 2018 року".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-