На Миколаївщині стартує всеукраїнський вишкіл «Нащадки вільних»

На Миколаївщині стартує всеукраїнський вишкіл «Нащадки вільних»

Укрінформ
Всеукраїнський вишкіл «Нащадки вільних» імені К.І. Острозького розпочинається в Очакові на Миколаївщині.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської облдержадміністрації. 

«Національне-патріотичне виховання – це фундамент та головна складова майбутнього нашої нації. Такі потужні заходи, як вишкіл «Нащадки вільних» і нещодавно проведена гра «Сокіл» («Джура»), вчать молодих людей правильним речам – любити Батьківщину і вміти її боронити», - сказав голова ОДА Олексій Савченко.

Вишкіл проходитиме з 18 по 23 червня. Як зазначають організатори, захід спрямований на збільшення чисельності молоді, готової до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України.

Читайте також: Фестиваль на Тернопільщині відтворить історичні події 1919 року

Під час заходу молодь із різних регіонів України протягом п'яти днів ознайомиться з базовими поняттями тактичної оборони та першочергових дій, освоїть основні психологічні прийоми поведінки в критичних ситуаціях, навчиться правильно оцінювати ситуацію в стресових обставинах на прикладі сучасних країн. Учасники засвоять знання із цивільної та військової тактичної медицини, отримають інформацію про формування оборонної свідомості, а також ознайомляться з правилами поводження із зброєю.

Програму роботи вишколу побудовано таким чином, що хлопці й дівчата працюватимуть у рівних умовах, отримуватимуть та відпрацьовуватимуть однакові завдання та навички.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-