На Дніпропетровщині вантажівка

На Дніпропетровщині вантажівка "випала" з мосту на залізничні колії

Фото
Укрінформ
У Новомосковському районі Дніпропетровської області водій вантажівки не впорався з керуванням, в результаті чого автомобіль впав з мосту на залізничні колії.

Як повідомляють в прес-службі ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду надійшло до Служби порятунку «101» 15 червня о 20:55.

Подія сталася на 230 км автошляху "Київ-Луганськ-Ізварине", поворот на місто Новомосковськ.

Читайте також: В Ірпені BMW з "євробляхами" на шаленій швидкості протаранив зупинку

Пожежно-рятувальні підрозділи на місці встановили, що 56-річний водій вантажного автомобіля "IVECO" (вантажопідйомність 30 т, порожній) не впорався з керуванням, в результаті чого автомобіль впав з автомобільного мосту на залізничні колії. Цим самим перекривши 2 колії на перегоні «Самарівка-Новомосковськ». Виникла затримка залізничного транспорту. Водія доставили каретою швидкої медичної допомоги до ЦРЛ міста Новомосковськ.

З метою швидкого відновлення руху на даній дільниці, до прибуття відновлювальних бригад Придніпровської залізниці, підрозділами Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області проведені роботи по звільненню однієї залізничної колії від перешкоди. Рух залізничного транспорту здійснювався по одній колії із затримкою. Для подальшої ліквідації аварії було залучено техніку 195 понтонно-мостового загону Міністерства оборони України.

О 22:50 вантажний автомобіль прибрали із залізничної колії. Підрозділ ГУ ДСНС у Дніпропетровській області провів роботи із змивання паливно-мастильних матеріалів, що витекли з пошкодженого автомобіля.

О 23:00  рух по залізничним коліям відновили повністю.

До ліквідації наслідків аварії залучалися 30 чоловік, 7 одиниць техніки. 

Фото: ГУ ДСНС у Дніпропетровській області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-