Наєв проінспектував перший на Луганщині оновлений блокпост

Наєв проінспектував перший на Луганщині оновлений блокпост

Відео
Укрінформ
Командувач операції Об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв спільно з заступником голови Національної поліції України полковником поліції Костянтином Бушуєвим та начальником ГУНП в Луганській області Сергієм Колесником 15 червня відвідав перший переобладнаний та повністю оновлений стаціонарний блокпост на Луганщині «Лисичанськ-Бахмут».

Про це повідомила у Facebook начальник відділу комунікації поліції Луганської області Тетяна Погукай.

«З метою оптимізації роботи поліцейських та доданих сил в м. Лисичанську силами Головного управління національної поліції у Луганській області та за підтримки керівництва м. Лисичанська оновлено блокпост «Лисичанськ-Бахмут», який забезпечує належні умови для пропускного режиму та виконання службових обов’язків правоохоронцями. Інфраструктуру блокпосту максимально обладнано для комфортного проходження контролю громадянами», - написала Погукай.

На пункті стоп-контролю обладнані приміщення для несення служби, відпочинку, санітарний блок та кухня. Завдяки спільним зусиллям, роботи з переобладнання та організації блокпосту були закінчені протягом двох тижнів.

Читайте також: У Луганській області мають вдвічі скоротити кількість блокпостів на дорогах

Для перевірки громадян створена більша кількість робочих місць для поліцейських, що значно скорочує час перевірки та збільшує пропускну спроможність блокпосту.

Сергій Наєв позитивно оцінив результат з переобладнання посту та анонсував відкриття найближчим часом ще трьох подібних фортифікаційних споруд на Луганщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-