У Херсоні поліція виявила у злочинної групи наркотиків на півмільйона

У Херсоні поліція виявила у злочинної групи наркотиків на півмільйона

Фото
Укрінформ
У Херсоні поліцейські затримали злочинну групу із п'яти осіб, які виготовляли та розповсюджували амфетамін.

Про це інформує прес-служба поліції Херсонської області.

«В Херсоні працівники Управління протидії наркозлочинності та слідчого управління обласного главку поліції під процесуальним керівництвом обласної прокуратури викрили злочинну групу, яка виготовляла та розповсюджувала на території області амфетамін оптовими партіями» - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ролі між учасниками злочинної групи були розподілені. Один з них купував психотропні речовини, інші шукали житло для тимчасового розміщення нарколабораторії та потенційних покупців.

Зазначається, що усі підозрювані раніше вже притягалися до кримінальної відповідальності. Наркотик збували оптовими партіями тільки перевіреним покупцям, водночас щомісяця змінювали адреси лабораторій. Уточнюється, що затримували зловмисників за допомогою роти поліції особливого призначення.

Читайте також: На Київщині у дилерів вилучили наркотиків на мільйон

Під час проведення семи обшуків у зловмисників були вилучені банківські картки, отримані від злочинної діяльності гроші, пістолет, лабораторне обладнання, прекурсори та 500 грамів готового амфетаміну. Вартість вилучених наркотиків на «чорному ринку» сягає близько 500 тис. грн.

Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Вирішується питання про обрання затриманим міри запобіжного заходу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-