У Лисичанській міськраді назвали найбільших боржників із зарплати

У Лисичанській міськраді назвали найбільших боржників із зарплати

Укрінформ
Загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати по м. Лисичанську становила, за останніми статистичними даними, 35,6 млн грн.

Такі дані з посиланням на Управління праці та соціального захисту населення, оприлюднила прес-служба Лисичанської міської ради.

«За останніми статистичними даними, станом на 01.05.2018 року, загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати по м. Лисичанську становила 35586,0 тис. грн. З 01.01.2018 року заборгованість по місту зменшилась майже на половину (47,1%)», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що найбільший обсяг невиплаченої заробітної плати припадає на економічно активні підприємства і становить 32,76 млн грн або 92,1% від загального боргу. Заборгованість із заробітної плати на підприємствах, які перебувають на стадії банкрутства, у порівнянні з початком року зменшилась на 34,0 тис. грн та становить 1,2 млн грн.

По економічно неактивних підприємствах заборгованість із заробітної плати залишилась на рівні початку 2018 року і становить 1,6 млн грн. Заборгованість працівникам бюджетних установ, які утримуються за рахунок коштів місцевого бюджету, відсутня.

Читайте також: Порошенко каже, що за останні роки зарплата українців зросла вдвічі

Також зазначається, що протягом травня забезпечувалось погашення боргів із заробітної плати на економічно активних підприємствах, в тому числі ПАТ «Лисичанськвугілля», КП ЛМР «Електроавтотранс», Луганська філія ДП «Регіональні електричні мережі».

За даними моніторингу, станом на 5 червня заборгованість із заробітної плати склала 25,86 млн. грн, що на 27,3% менше, ніж на 1 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-