У Харкові чотири дні поспіль “мінували” 5 бізнес-центрів

У Харкові чотири дні поспіль “мінували” 5 бізнес-центрів

Укрінформ
Четверте за останні дні повідомлення про замінування п’ятиьох бізнес-центрів у різних районах Харкова не підтвердилась.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у відділі комунікацій Головного управління Нацполіції в Харківській області.

"8 червня об 11:05 до поліції надійшло повідомлення про закладення вибухівки у приміщеннях п’ятьох бізнес-центрів на вулицях Академіка Проскури, Свободи, Алчевських, Богдана Хмельницького і проспекті Московському. Для перевірки повідомлень на місця подій виїжджали слідчо-оперативні групи, кінологічна служба, експерти-криміналісти та вибухотехніки", - зазначили у відділі.

Експерти оглянули більше 31 000 кв. метрів приміщень та прилеглої території, евакуювали 970 громадян, повідомили в поліції, додавши, що в ході обстеження жодних вибухових пристроїв або небезпечних речовин не виявлено.

"Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань", - додали правоохоронці.

Читайте також: У п'ятьох бізнес-центрах Харкова шукають вибухівку

Як повідомляв Укрінформ, 7 червня о 10:50 до поліції надійшла інформація про закладення вибухівки у приміщеннях п’ятьох бізнес-центрів на вулицях Академіка Проскури, Свободи, Алчевських, Богдана Хмельницького і проспекті Московському - тих самих, які вже перевіряли через "замінування" 5 та 6 червня. Для перевірки повідомлень виїжджали слідчо-оперативні групи, кінологічна служба, експерти-криміналісти та вибухотехніки. Жодних вибухових пристроїв або небезпечних речовин не виявлено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-