Тернопільська облрада ухвалила рішення про червоно-чорний прапор

Тернопільська облрада ухвалила рішення про червоно-чорний прапор

Укрінформ
Відтепер на Тернопільщині у дні, пов'язані з визначними подіями національно-визвольної боротьби, разом із державними прапорами підніматимуть і червоно-чорні стяги.

Таке рішення ухвалили на сесії Тернопільської облради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Рекомендувати здійснювати підняття (встановлення) на адміністративному будинку Тернопільської обласної ради, а також на будівлях, у яких розміщуються ограни місцевого самоврядування Тернопільської області, прапора національно-визвольної боротьби українського народу у дати, пов’язані з визначними подіями національно-визвольної боротьби та вшануванням пам’яті Героїв», - йдеться у рішенні «Про використання червоно-чорного прапора національно-визвольної боротьби українського народу на території Тернопільської області».

Як повідомляв Укрінформ, аналогічне рішення у лютому цього року було прийняте на сесії Тернопільської міської ради як відповідь на ухвалений польським Сеймом закон про заборону пропаганди «бандерівської ідеології».

Читайте також: Останки загиблих у Першу світову воїнів перепоховають на Тернопільщині

Разом з тим, попри ухвалення зазначеного закону, Польща, як і раніше, залишається партнером Тернополя, який має 7 польських міст-побратимів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-