Виконавча служба стягнула з кримських боржників менше 200 тисяч із 8 мільярдів

Виконавча служба стягнула з кримських боржників менше 200 тисяч із 8 мільярдів

Укрінформ
Із боржників, які перебувають на території окупованого Росією Криму, виконавчый службі за п'ять місяців цього року вдалося стягнути, за рішенням судів, лише 188 тис. гривень із визначених до сплати 8,5 млрд гривень.

Про це поінформував у п'ятницю на прес-конференції заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Херсонській області з питань державної виконавчої служби - начальник Управління державної виконавчої служби Ярослав Тюпляєв, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Проблемними питаннями під час виконання судових рішень є виконання виконавчих документів відносно боржників, які перебувають на тимчасово окупованій території АР Крим та міста Севастополь. Так, на виконанні у відділі примусового виконання рішень Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Херсонській області перебувало (за даними на 1 червня 2018 року - ред.) 1387 виконавчих проваджень (щодо боржників у Криму - ред.) на суму 8,5 млрд гривень...  Фактично з цієї кількості завершено (виконано - ред.) всього 22 провадження на суму 176 тис. гривень, та стягнуто було всього 188 тис. гривень", - розповів Тюпляєв.

Читайте також: Роботодавці на Херсонщині "накопичили" 10 мільйонів боргів по зарплаті

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-