У Краматорську урочисто відкрили автовокзал після реконструкції

У Краматорську урочисто відкрили автовокзал після реконструкції

Укрінформ
У Краматорську після комплексної реконструкції відбулося урочисте відкриття автовокзалу, бюджет робіт склав близько 4 млн грн.

Про це у четвер повідомили в прес-службі Краматорської міської ради. 

«Сьогодні після комплексної реконструкції відбулося урочисте відкриття автовокзалу у Краматорську... Ремонт будівлі автовокзалу здійснювався протягом півтора року за рахунок коштів ТОВ «Східні автовокзали». Бюджет склав близько 4 млн. грн», - йдеться у повідомленні. 

Зазначено, що міська влада також надавала допомогу в ремонті - як технічну, так і консультаційну. Було виконано внутрішній ремонт приміщень: зал очікування, облаштовано кімнату матері і дитини, медпункт, кімнату відпочинку водіїв, касу і спеціальний туалет для маломобільної категорії громадян, споруджений пандус.

Читайте також: Кабмін призначив виконувача обов’язків глави Мінфіну

Під час урочистого відкриття присутні мали можливість ознайомитись із умовами, що створені на автостанції для жителів та гостей міста, а також обговорити подальші перспективи відновлення інфраструктури автостанцій в інших містах Донеччини.

Цього дня до Краматорська приїхали керівники автовокзалів з інших регіонів України, адже 7 червня «Всеукраїнська асоціація автостанцій» відзначає свій день народження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-