Укрзалізниця оновила електрички на маріупольському напрямку

Укрзалізниця оновила електрички на маріупольському напрямку

Відео
Укрінформ
ВАТ «Укрзалізниця» запускає два приміські електропоїзди після капітального ремонту за маршрутом Маріуполь - Волноваха.

Про це повідомив в. о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов на своїй сторінці у Facebook.

«Два приміські електропоїзди після капітального ремонту будуть щоденно курсувати між Маріуполем та Волновахою. Це заміна для старої електрички з чотирьох плацкартних вагонів, яка їздила дотепер. Десять рейсів замість шести, як раніше. Новий склад зможе перевозити вдвічі більше - до 800 пасажирів за один рейс. Щодо графіку - то врахували побажання і жителів прилеглих до Маріуполя та Волновахи населених пунктів, і працівників металургійних підприємств. Коштуватиме квиток 15 гривень. А маршрут поїзд долає трохи менше, ніж за 2 години», - розповів Кравцов.

Таким чином, з метою поліпшення приміського сполучення на маріупольському напрямку з 8 червня 2018 року за маршрутом зі станції Маріуполь до станції Волноваха будуть щоденно курсувати два приміські електропоїзди серії ЕД2Т після капітального ремонту, складом з шести вагонів кожний.

Читайте також: Укрзалізниця відкрила продаж квитків на “довгоочікуваний поїзд” до моря

Щоденно буде здійснюватися десять рейсів замість шести, як було раніше. Відправлення зі станції Маріуполь о 05:40, 08:15, 14:28, 17:30 та 20:30. Відправлення зі станції Волноваха о 05:00, 08:10, 10:40, 10:40 ,16:57 та 20:10. Зупинки передбачені на станціях Сартана, Асланове, Кальчик та Карань. 

В Укрзалізниці переконані, що такий графік руху дасть змогу задовольнити потреби пасажирів під час пікових літніх перевезень. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-