Обшуки у Житомирській ДФС: знайшлася власниця купи грошей

Обшуки у Житомирській ДФС: знайшлася власниця купи грошей

Укрінформ
Кошти  в сумі 191 тисяча гривень, які вилучили в ГУ ДФС у Житомирській області під час обшуків, є особистими грошима першого заступника начальника головного управління.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Житомирській області.

«За результатами обшуку у кабінеті першого заступника начальника ГУ ДФС у Житомирській області вилучено кошти в розмірі 191 тис. грн, про наявність яких перед проведенням обшуку Наталія Новоженіна повідомила представників органів, що це її особисті кошти та будь-якого відношення до розслідування кримінального провадження не мають. Вказані кошти були задекларовані у щорічній декларації за 2017 рік», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Генпрокуратура назвала причину обшуків у ДФС Житомирщини

Зазначається, що під час слідчих дій також були вилучені службові документи та електронні носії інформації.

Як відомо, генеральний прокурор Юрій Луценко анонсував у соціальній мережі Facebook проведення обшуків у ДФС Житомирщини, ілюструвавши публікацію великою кількістю грошей.

Згодом Генпрокуратура повідомила, що перевіряє причетність окремих керівників ГУ ДФС у Житомирській області до діяльності «конвертаційного центру». Йшлося також про те, що в робочому кабінеті одного з керівників вилучені грошові кошти невідомого походження у розмірі 191 тис грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-