Повторне

Повторне "мінування" п’яти бізнес-центрів у Харкові знову виявилося фейком

Укрінформ
Інформація щодо мінування п’яти бізнес-центрів у Харкові не підтвердилась.

Про це кореспонденту Укрінформу розказали у відділі коммунікації ГУ Нацполіції у Харківській області.

"6 червня близько 11:10 до поліції надійшло повідомлення про закладення вибухівки в приміщеннях бізнес-центрів на вулицях Академіка Проскури, Свободи, Алчевських, Богдана Хмельницького та проспекті Московському. Для перевірки повідомлень на місця подій виїзджали слідчо-оперативні групи, кінологічна служба, експерти-криміналісти та вибухотехніки", - зазначили у відділі.

Читайте також: У п'ятьох бізнес-центрах Харкова шукають вибухівку

Експерти, додали у відділі, оглянули 29 200 кв. метрів приміщень п’яти бізнес-центрів та прилеглої території, евакуювали 1590 громадян: "Жодних вибухових пристроїв або небезпечних речовин не виявлено".

Наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. "Мінеру" загрожує до 6 років тюрми.

Як повідомляв Укрінформ, 5 червня аналогічне "мінування" торкнулося п’яти тих самих бізнес-центрів на вулицях Академіка Проскури, Свободи, Алчевських, Богдана Хмельницького та проспекті Московському.

Експерти тоді евакуювали близько 1600 громадян та ретельно оглянули більше 29 000 кв. метрів приміщень та прилеглої території, проте жодних вибухових пристроїв або небезпечних речовин не було виявлено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-