На Херсонщині урочисто зустріли військову частину з зони ООС

На Херсонщині урочисто зустріли військову частину з зони ООС

Укрінформ
На Херсонщині урочисто зустріли військову частину, яка після виконання бойових завдань в зоні операції Об'єднаних сил повернулась на місце постійної дислокації у прикордонному з анексованим Росією Кримом Генічеському районі.  

Про це повідомила у середу прес-служба Херсонської облдержадміністрації.

"Сьогодні відбулась урочиста зустріч особового складу військової частини А4395... Урочисті заходи розпочалися автопробігом військової техніки частини А4395 від автодороги Харків – Сімферополь, через село Азовське, село Придорожнє, місто Генічеськ, село Чонгар, до центральної площі смт Новоолексіївка, де відбувся урочистий мітинг з нагоди повернення особового складу частини із району бойових завдань", - йдеться у повідомленні.

Читайте также: В двух районах Херсонщины сильный ливень затопил поля

Військовослужбовців привітали на мітингу із прибуттям в регіон представники обласної і районної влади, командування Сухопутних військ Збройних Сил України, Оперативного командування "Південь", громадськості, волонтерських організацій, ветерани Другої світової війни та бойових дій на сході України. Командир частини ознайомив учасників мітингу з бойовим шляхом цього військового підрозділу. Було оголошено також наказ Міністерства оборони України про нагородження військовослужбовців військової частини А4395.

Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих воїнів.

По закінченню мітингу відбувся святковий концерт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-