У Курахово на Донеччині відкрився табір екстремального відпочинку

У Курахово на Донеччині відкрився табір екстремального відпочинку

Фото
Укрінформ
У місті Курахово Донецької області відкрився табір екстремального відпочинку «Хвиля» військово-патріотичного спрямування.

Про це у вівторок повідомили в Департаменті сім'ї, молоді та спорту Донецької військово-цивільної облдержадміністрації.

«З 4 червня у місті Курахово Маріїнського району відкрився табір екстремального відпочинку «Хвиля» військово-патріотичного спрямування... Уже сьогодні до табору розпочалися ознайомчі екскурсії дітей, що відпочивають у пришкільних таборах району», - йдеться у повідомленні.

За словами заступника директора департаменту сім'ї, молоді та спорту Донецької ОДА Лілії Золкіної, така форма дитячого оздоровлення та відпочинку як у таборі «Хвиля» сприяє становленню молодої людини, як всебічно розвинутої особистості.

Роботу у таборі проводять ГО - Мар'їнська районна громадська організація «Українська спілка ветеранів Афганістану» (керівник Михайло Гладкий) та районна громадська організація «Союз десантників Донецької області» (керівник Олег Георгієв).

Читайте також: Рівненщина фестивальна: пісні, спогад про Берестецьку битву та «Аніматор-шоу»

Гладкий розповів, що діти у таборі матимуть змогу навчитися стріляти з лука, метати ножі, стрибати з парашутом, отримають альпіністські навички у мотузковому парку, засвоять ази стройової підготовки та навички збору-розбору автоматів. Також заплановано триденне проживання у наметах з власноруч приготованим кулішем та кашею, заняття з інструктором з виживання в екстремальних умовах та уроки самооборони. Крім того, буде одноденний похід з ночівлею за межами табору.

Фото: Департамент сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-