Великі світлини маленьких місць: Зубко нагородить переможців конкурсу

Великі світлини маленьких місць: Зубко нагородить переможців конкурсу

Децентралізація
Укрінформ
У різних містах України покажуть світлини, які перемогли у фотоконкурсі, присвяченому ОТГ.

Роботи, які перемогли на фотоконкурсі "Великі світлини маленьких місць: моя громада - наше майбутнє", після церемонії нагородження переможців будуть представлені на мандрівній фотовиставці в різних містах України.

Про це повідомляється на офіційному сайті фотоконкурсу.

"Світлини, які перемогли у конкурсі, були відібрані з понад 1200 фоторобіт та будуть презентовані на цій церемонії, а згодом – рушать містами України у мандрівній фотовиставці", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що церемонія нагородження переможців фотоконкурсу відбудеться 8 червня у Києві. 

"Церемонія також стане майданчиком для спілкування та обговорення змін та перетворень на місцевому рівні між громадянами з усіх регіонів України, керівництвом Мінрегіону та представниками міжнародних донорських організацій. Вітати переможців фотоконкурсу на урочистій церемонії у Києві буде віце-прем’єр-міністр, очільник Мінрегіону Геннадій Зубко", - повідомили організатори заходу.

Читайте також: Як відрізняти факт від фейку вчили на Миколаївщині

Фотоконкурс "Великі світлини маленьких місць: моя громада - наше майбутнє", який тривав з 23 квітня по 20 травня 2018 року, організувало Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ за підтримки Програми "U-LEAD з Європою", аби показати усю красу та розмаїття життя в громадах разом із перетворенням їх на сучасні та спроможні. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-