Смертельне зіткнення на Дніпрі: поліція розповіла подробиці

Смертельне зіткнення на Дніпрі: поліція розповіла подробиці

Укрінформ
Винуватець зіткнення на Дніпрі у Бериславському районі Херсонщини двох моторних човнів, в результаті чого одна людина загинула і п'ять постраждали, у тому числі троє дітей, був п'яним.

Про це повідомив у неділю відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Херсонській області.

"2 червня близько 17.00 в чергову частину Бериславського відділу поліції від відпочиваючих на річці (Дніпро - ред.) поблизу села Козацьке надійшло повідомлення про транспортну пригоду, яка сталася між двома плавзасобами. На місці події поліцейські встановили, що 36-річний житель міста Таврійськ, перебуваючи за кермом моторного човна, здійснив зіткнення з іншим плавзасобом "Крим". В результаті, 41-річний пасажир "Криму" від отриманих травм помер по дорозі в лікарню. Водій, підозрюваний у скоєнні пригоди, перебував у нетверезому стані", - йдеться у повідомленні.

Згідно з інформацією поліції, один із постраждалих у цьому зіткненні - восьмирічний хлопчик наразі знаходиться в реанімаційному відділенні Новокаховської центральної міської лікарні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.291 Кримінального кодексу України "Порушення чинних на транспорті правил". Водій човна, підозрюваний у скоєнні даного кримінального правопорушення, затриманий у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Винуватцю цієї аварії може загрожувати позбавлення волі на строк до 5 років.

Читайте також: З початку року в Україні на водоймах загинули більше 300 осіб - ДСНС

Як повідомляв Укрінформ, 2 червня 2018 року на Херсонщині у Бериславському районі в акваторії річки Дніпро зіткнулися два моторні човни "Крим". В результаті зіткнення постраждали 6 осіб, з них троє дітей. Серед постраждалих - власник човна "Крим" 1955 року народження, його син 1977 р.н. (загинув), діти - хлопчик 2010 р.н. (перебуває в реанімації) та хлопчик 2013 р.н, їх мати 1982 р.н., та дівчинка 2007 р.н. Чоловік, який кермував човном "Крим" і на великій швидкості вдарив інший човен, після аварії зник з місця події. Постраждалих з місця події люди, які відпочивали неподалік, доправили через річку Дніпро до міста Нова Каховка в яхт-клуб "Максимарин". Двох дітей після надання допомоги відпустили додому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-