На виборчих дільницях Одещини вибухівки не знайшли

На виборчих дільницях Одещини вибухівки не знайшли

Укрінформ
Повідомлення про замінування чотирьох виборчих дільниць у Ширяївському та Великомихайлівському районах Одещини виявилися хибними.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Одеської області. 

"Виборчі дільниці у Ширяївському та Великомихайлівському районах перевірені. В результаті обстеження вибухотехніками та кінологами вибухонебезпечних предметів та речовин не виявлено. Зараз роботу усіх чотирьох дільниць поновлено", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що поліцейські забезпечують охорону публічного порядку. За даними правоохоронців, порушень не зафіксовано.

Читайте також: На Одещині біля виборчої дільниці сталася стрілянина

Як повідомлялося, у неділю близько 8.00 ранку надійшли анонімні повідомлення про замінування чотирьох виборчих дільниць у Ширяївському та Великомихайлівському районах Одещини, де заплановані місцеві вибори. Аналогічні повідомлення надходили і в суботу. У селі Цебрикове навіть сталася сутичка між громадянами і правоохоронцями, які приїхали на виклик та намагалися евакуювати людей. Дії правоохоронців обурили декого з громадян. Присутні почали чинити опір та розпилили у бік працівників поліції газ. За попередніми даними, внаслідок фізичного протистояння постраждало 13 правоохоронців. Розпочато кримінальне провадження за ст.345 Кримінального кодексу України.

У неділю, 3 червня, у ряді населених пунктів в Україні проходять перші або проміжні чи повторні вибори депутатів та голів сільських і селищних рад, а також старост деяких сіл і селищ. У Цебриківській ОТГ призначили повторні вибори, оскільки суд визнав недійсними вибори в цій громаді, які пройшли у жовтні 2017 року. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-