У лікарні Мечникова назвали причину нічної пожежі

У лікарні Мечникова назвали причину нічної пожежі

Укрінформ
Попередньо причина пожежі в лікарні імені Мечникова у Дніпрі – коротке замикання від електробритви, залишеної заряджатись.

Про це повідомив головний лікар Дніпровської обласної клінічної лікарні ім І. Мечникова Сергій Риженко у Facebook.

«Якщо немає жодної проблеми – чекай біди. Не може бути все ідеально. На цей раз неідеальною виявилась електробритва, яку один з пацієнтів відділення для ліквідаторів аварії на ЧАЕС залишив на ніч заряджатись. За попереднім висновком пожежних експертів, внаслідок несправності вона «коротнула» та запалила ліжко, від якого зайнялась палата. Дякувати Богові, вона в ту мить була пуста. Всі мешканці відділення евакуйовані», - написав головлікар.

Він додав, що одна пацієнтка з сусідньої палати, що все ж встигла вдихнути диму, швидко повернулася до нормального стану завдяки вчасно застосованій барокамері.

Читайте також: У Дніпрі вночі горіла лікарня імені Мечникова

Також він відзначив швидке реагування рятувальників та організовану їх роботу, адже час загоряння – 00-43, прибуття рятувальників та поліції – 00-50. Ще через 10 хвилин вогонь був повністю приборканий. На все було витрачено 17 хвилин.

Як повідомляв Укрінформ, у Дніпрі внаслідок пожежі, що сталася в хірургічному відділенні обласної клінічної лікарні імені Мечникова 30 травня о 00.43, постраждала одна людина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-