Справу рибалки, який завдав збитків на 12 мільйонів, передали до суду

Справу рибалки, який завдав збитків на 12 мільйонів, передали до суду

Укрінформ
На Херсонщині прокуратура спрямувала до суду обвинувальний акт відносно чоловіка, який під час незаконної ловлі риби в Азовському морі завдав збитків державі майже на 12 млн гривень.

Про це повідомила у вівторок прокуратура Херсонської області.

"Генічеська місцева прокуратура спрямувала до суду обвинувальний акт відносно чоловіка, який незаконно займався рибним промислом. У червні минулого року правоохоронцями біля причалу в м. Генічеськ виявлено плавзасіб, в якому вилучено близько 350 тис. штук морської риби - бичка. Рибалка, не маючи відповідного дозволу, що дає право на здійснення лову в окремих водоймах, а також діючи в період заборони зайняття рибним видобувним промислом, використовував заборонене знаряддя лову – напівмеханізовану драгу. Своїми незаконними діями чоловік завдав рибному господарству України матеріальних збитків на суму 11 млн 630 тис. гривень", - йдеться у повідомленні.

Прокуратурою заявлено позов в інтересах держави в особі Азовського басейнового управління Державного агентства рибного господарства та Генічеської міської ради про стягнення на користь держави шкоди, що була завдана даною особою рибному господарству України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-