На Донеччині вшанували 12 військових, які загинули в небі над Слов’янськом

На Донеччині вшанували 12 військових, які загинули в небі над Слов’янськом

Фото
Укрінформ
У Донецькій області вшанували пам'ять 12-ти військових, які загинули чотири роки у збитому бойовиками над Слов’янськом гелікоптері.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

«Вшанували пам'ять дванадцятьох українських захисників, які загинули чотири роки тому - 29 травня 2014 року в небі над Слов’янськом... Гелікоптер, на борту якого вони перебували, був збитий рашистами з переносного зенітно-ракетного комплексу», - написав очільник області.

На Донеччині вшанували пам'ять 12-ти загиблих військових в небі над Слов’янськом / Фото: facebook.com/zhebrivskyi

Він нагадав, що тоді загинули генерал Сергій Кульчицький, майор Сергій Бульдович, майор Віталій Курилович, капітан Сергій Кравченко, прапорщик Валентин Білошкурський, прапорщик Віктор Ліпський, старший лейтенант міліції Петро Безпалько, старший лейтенант Василь Семанюк, старший прапорщик Володимир Шарабуряк, прапорщик Володимир Лисенчук, старшина Петро Остап’юк та старший сержант Віктор Яков’янок.

Читайте також: Жебрівський показав президенту Естонії наслідки обстрілу бойовиків

«Мирне небо над Слов’янськом - це їхня заслуга, і заслуга усіх тих понад трьох тисяч українських Героїв, що віддали своє життя за Україну. Щоб їхня смерть не була марною, маємо перемогти у цій війні, маємо вийти на російсько-український кордон, відвоювати Крим та окуповані частини Донеччини і Луганщини, маємо розбудувати квітучу заможну країну», - підкреслив Жебрівський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-