У Миколаєві продовжує тліти сміттєзвалище

У Миколаєві продовжує тліти сміттєзвалище

Укрінформ
На полігоні твердих побутових відходів Миколаєва, де 25 травня виникла пожежа, яка була вчасно локалізована, до цього часу продовжують виникати осередки тління сміття.

Про це 27 травня повідомляє ДСНС України.

"Миколаїв: на міському сміттєзвалищі продовжують виникати окремі осередки тління сміття... Минулої доби рятувальники Миколаївщини знову залучалися до гасіння пожежі на міському сміттєзвалищі", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, через порушення правил cкладування, розміщення, утилізації, ліквідації та використання промислових і побутових відходів, вже третій день поспіль продовжують виникати окремі осередки тління сміття.

Читайте також: Під Миколаєвом горить міське сміттєзвалище

"Це може спровокувати повторне загорання. Тому, для не допущення виникнення пожежі на міському сміттєзвалищі на місці продовжують чергувати рятувальники. Минулої доби загальна площа усіх осередків, які протушували вогнеборці склала 300 кв.м", - додали в ДСНС.

Як повідомлялося, 25 травня о 16:10 поблизу с. Велика Корениха Миколаївського району на полігоні твердих побутових відходів виникла пожежа. Станом на 18:15 того ж дня. Попередньою причиною виникнення пожежі у ДСНС назвали "порушення технологічного регламенту захоронення твердих побутових відходів".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-