На Миколаївщині скажений вовк забіг у місто і кидався на людей

На Миколаївщині скажений вовк забіг у місто і кидався на людей

Фото
Укрінформ
У місті Нова Одеса на Миколаївщині вовк з ознаками захворювання на сказ забіг у приватний сектор, де нападав на собак, а коли місцевий мешканець втрутився - кинувся на нього. Агресивну тварину пристрелили.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

"На подвір’я приватного домоволодіння забіг вовк та спочатку напав на домашнього собаку, а потім кинувся і на господаря, який намагався захистити свого улюбленця. Для знешкодження тварини слідчий, який прибув на допомогу, застосував табельну вогнепальну зброю", - йдеться у повідомленні.

Зазначають, що подія сталася сьогодні близько 11 години. До поліції надійшло повідомлення, що у Новій Одесі у житловому секторі вовк нападає на домашніх собак. Коли співробітники слідчо-оперативної групи прибули на місце, хижак вже забіг на подвір’я місцевого жителя.

Як поінформували в поліції, у вовка були ознаки сказу, тож, щоб не наражати на небезпеку людей та інших тварин слідчий Новоодеського відділу і вистрілив у хижака. Поранений оскаженілий вовк втік. Його наздогнав та остаточно знешкодив місцевий мисливець, який прибув на допомогу поліцейським.

На місці події працюють правоохоронці та спеціалісти ветслужби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-