Арештували фури перевізника, який

Арештували фури перевізника, який "наслідив" на Житомирщині

Укрінформ
Львівська облдержадміністрація встановила недобросовісного перевізника, який здійснив несанкціонований скид сміття поблизу с. Барвинівка Новоград-Волинського району Житомирської області.

Про це повідомили у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

«Департамент розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства ЛОДА, завдяки жорсткому контролю за процесом вивезення побутових відходів зі Львова, встановив недобросовісного перевізника, який здійснив несанкціонований скид ТПВ поблизу с. Барвинівка Новоград-Волинського району Житомирської області. Інцидент трапився в ніч з 21 на 22 травня», - йдеться в інформації.

Порушником виявився ФОП Грех Андрій Володимирович (Volvo ВС8849НА, Scania ВС2674НА), який надавав послуги з вивезення побутових відходів з обласного центру для ТОВ «Санком-Львів».

Читайте також: У Миколаєві горить міське сміттєзвалище

Зазначається, що матеріали стосовно даної справи передано до Новоград-Волинського ВП ГУНП у Житомирській області. На сьогодні відкрито кримінальне провадження, вищезазначені автомобілі перебувають під арештом.

Як повідомлялось, в ніч з 21 на 22 травня невідомий перевізник незаконно скинув львівське сміття поблизу села Барвинівка Новоград-Волинського району Житомирської області. До цього було декілька випадків, коли сміття зі Львова викидали в Ємільчанському та інших районах Полісся.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-