Вибух гранати на подвір'ї керівника БПП в Ізмаїлі пов'язують з погрозами рейдерів

Вибух гранати на подвір'ї керівника БПП в Ізмаїлі пов'язують з погрозами рейдерів

Укрінформ
Вибух гранати, яку кинули у двір депутата Ізмаїльської райради, керівника районного осередку БПП Олександра Петкова у ніч з п'ятниці на суботу, може бути пов'язаний зі спробами рейдерського захоплення земельних угідь, на яких розташоване підприємство Петкова. 

Про це повідомляє одеська територіальна організація партії «БПП «Солідарність».

«Ми тримаємо на контролі розслідування цієї справи. За нашою інформацією, сільгосппідприємство Петкова неодноразово намагалися «прибрати до рук» незаконними методами. Тож ми вимагаємо від правоохоронців не тільки у найкоротші терміни розслідувати цю справу, а й унеможливити будь-які рейдерські дії по відношенню до всіх підприємців області, які створюють робочі місця, наповнюють державний бюджет і розвивають економіку», – заявив керівник одеської територіальної організації партії, народний депутат України Олексій Гончаренко.

Читайте також: В Одеській області у двір депутата райради кинули гранату - ЗМІ

Як повідомляв напередодні Укрінформ, у місті Ізмаїл Одеської області у дворі житлового будинку вибухнула граната. Про вибух на території приватного домоволодіння в місті Ізмаїл повідомила в поліцію сусідка потерпілих, яка доглядала за будинком, поки господарі перебували у від’їзді. У дворі жінка побачила темну пляму на тротуарній плитці, а також уламки скла з вікна будинку. Слідчо-оперативна група, вибухотехніки та кінологи вилучили з місця події уламки та фрагменти гранати РГД-5, які відправили на експертизу. За даними поліції, під час вибуху ніхто не постраждав.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-