Порошенко відкрив опорну школу, відремонтовану за 90 мільйонів

Порошенко відкрив опорну школу, відремонтовану за 90 мільйонів

Укрінформ
Президент Петро Порошенко відкрив реконструйовану Солонянську опорну школу в Дніпропетровській області.

Урочиста церемонія відкриття навчального закладу відбулася під час робочої поїздки Глави держави на Дніпропетровщину, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Школа не дешева — якщо я не помиляюся, загальна сума коштів, яка витрачена на її кардинальну перебудову, більше 90 млн гривень. Але це нова і сучасна школа, школа, де з особливою повагою ставляться до дітей з особливими потребами”, - сказав Глава держави, додавши, що будівля школи була зведена ще 1905 року.

Порошенко відкрив реконструйовану Солонянську опорну школу в Дніпропетровській області / Фото: http://www.president.gov.ua

За його словами, реконструйована школа має новий креативний зовнішній вигляд, забезпечує нові умови для навчання, доступ до інтернету, інтерактивної освіти тощо.

“Коли ти вчишся в такій школі, ти любиш своє село, селище, своє місто, містечко, любиш область і точно любиш Україну”, - переконаний Порошенко.

Читайте також: Креатив та мотивація: вже 115 шкіл запровадили новий освітній простір

Президент також вручив школі сертифікат на книги для шкільної бібліотеки — спеціального подарункового видання творів українських класиків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-