На Буковині перекинувся рейсовий автобус, у лікарні - 11 пасажирів

На Буковині перекинувся рейсовий автобус, у лікарні - 11 пасажирів

Фото
Укрінформ
Приміський пасажирський автобус "Чернівці-Глибока" перекинувся на Буковині. Аварія сталася вранці 17 травня у селі Коровія Глибоцького району.

Одинадцять постраждалих, в тому числі, одна дитина із різними травмами доставлені до лікарні, повідомили кореспонденту Укрінформу у прес-службі ГУ НП в Чернівецькій області.

"Автобус з пасажирами їхав з Глибокої до Чернівців. На трасу перед ним несподівано виїхала легкова автівка і, аби уникнути зіткнення, водій автобуса вирулив у кювет. За попередньою інформацією, шістьох пасажирів госпіталізували до лікарні швидкої медичної допомоги у Чернівцях", - розповіла речниця поліції Жаннета Осавелюк.

Читайте також: Прокуратура відкрила справу через смертельну ДТП з дітьми в Білорусі

У лікарні швидкої медичної допомоги Чернівців кореспонденту Укрінформу повідомили, що сьогодні до них доправили 11 осіб, які постраждали у ДТП з пасажирським автобусом. Серед них одна дитина.

На Буковині перекинувся рейсовий автобус з пасажирами / Фото: Нацполіція

"Ще не всі постраждалі повністю обстежені. За попередніми результатами обстежень, важкого стану немає в жодного постраждалого. Кілька осіб отримали травми середньої важкості, решта - легкі", - повідомив головний лікар Олександр Грушко.

На місці аварії працює поліція, рятувальники та медики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-