У Херсоні тролейбуси збільшили перевезення пасажирів - мерія

У Херсоні тролейбуси збільшили перевезення пасажирів - мерія

Укрінформ
У Херсоні міський комунальний електротранспорт (тролейбуси) збільшив у 2017 році перевезення пасажирів майже на 20%.

Про це поінформувала у вівторок на засіданні виконкому Херсонської міської ради, доповідаючи з питання "Про хід виконання програми економічного і соціального розвитку м. Херсона на 2016 - 2018 роки за підсумками 2017 року та внесення змін і доповнень до неї", начальник управління економічного розвитку міськради Олена Ярига, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Тролейбусний транспорт перевіз 23,1 млн пасажирів. Це більше майже на 20% (у порівнянні з відповідним показником 2016 року - ред.)", - розповіла Ярига.

Разом з тим, вона зазначила, що загалом обсяг перевезень у Херсоні пасажирів усіма видами транспорту у 2017 році зменшився, у порівнянні з 2016 роком, на 7% - до 64,1 млн осіб. "Зменшення пасажироперевезення відбулося у залізничному та автомобільному транспорті", - повідомила Ярига.

Читайте также: В Херсоне провели толоку ко Дню памяти жертв геноцида крымскотатарского народа

У Херсоні вартість проїзду у тролейбусах міського комунального підприємства "Херсонелектротранс" становить наразі 2,5 гривні, що на півтори гривні дешевше, ніж у міських маршрутках, виключна більшість яких приватні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-