Поліція встановила підозрюваних у нападі на херсонську ювелірку

Поліція встановила підозрюваних у нападі на херсонську ювелірку

Фото
Укрінформ
Поліція встановила особи громадян, яких обгрунтовано підозрюють у розбійному нападі у понеділок ввечері на ювелірний магазин у Херсоні.

Про це поінформувала у вівторок Національна поліція України.

"Поліція встановила особи громадян, яких обгрунтовано підозрюють у розбійному нападі на ювелірний магазин у Херсоні... Про це сьогодні, 15 травня, під час відеоселекторної наради членів оперативного штабу Нацполіції повідомив перший заступник глави відомства – начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін. За його словами, під час проведення комплексних оперативно-пошукових заходів поліцейські встановили особи п'ятьох громадян, яких правоохоронці обгрунтовано підозрюють у причетності до розбійного нападу", - йдеться у повідомленні.

За інформацією поліції, це Нікітін Андрій Вікторович, 1983 р.н., житель м. Первомайськ Миколаївської області; Хрустальов Тимофій Анатолійович, 1967 р.н., житель м. Херсон; Ахмадуллін Олексій Рашидович, 1980 р.н., житель м. Херсон; Федорак Валентин Мирославович, 1974 р.н., житель м. Первомайськ Миколаївської області; Дяченко Олексій Борисович, 1968 р.н., житель м. Херсон.

Поліцейські підготували орієнтування з прикметами ймовірних нападників. Усі чоловіки – спортивної тілобудови, коротко стрижені. Зріст підозрюваних від 170 до 190 сантиметрів. Були одягнуті у зелений камуфльований одяг військового зразка та озброєні автоматичною вогнепальною зброєю.

Наразі поліція продовжує оперативно-пошукові заходи з метою встановлення місцезнаходження і затримання підозрюваних. З цією метою у п'яти областях України введено оперативний план "Сирена", його дію продовжено.

Водночас, поліція звертається до громадян із проханням повідомляти відому їм інформацію, зокрема – про появу або пересування підозрілих осіб чи транспортних засобів, до найближчого відділення поліції або за номером спецлінії поліції 102.

Читайте також: Пограбування ювелірного магазину: злочинцям вдалось прорвати поліцейський кордон

Як повідомляв Укрінформ, ввечері 14 травня на ювелірний магазин у торгово-розважальному центрі Херсона було скоєно розбійний напад. Поліцейські встановили, що у магазин увірвалися декілька чоловіків у масках. Погрожуючи предметами, схожими на зброю, зловмисники заволоділи ювелірними виробами. Після вчинення злочину підозрювані втекли на автомобілі. При спробі їх затримання нападники вчинили збройний опір, з метою знищення доказів знищили авто на якому скоювали злочин, також викрадені коштовності, прорвали поліцейський кордон і зникли в напрямку сусідньої області.

Відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.187 Кримінального кодексу України (Розбій).

За інформацією із соцмереж, було пограбовано ювелірний магазин в найбільшому у Херсоні ТРЦ "Fabrika".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-