Працівники Рубіжанського водоканалу не дали відключити світло

Працівники Рубіжанського водоканалу не дали відключити світло

Укрінформ
У місті Рубіжне на Луганщині невідомі особи заблокували доступ до електрообладнання, щоб завадити працівникам місцевого району електромереж знеструмити за борги об'єкти водоканалу.

Про це повідомляє прес-служба ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання» на своїй сторінці в Facebook.

«В Рубіжному загострюється протистояння енергетиків та водників. З метою завадити працівникам Рубіжанського РЕМ знеструмити за борги об'єкти місцевого водоканалу, невідомі особи заблокували доступ до електрообладнання. Також, прямо зараз під будівлею Рубіжанського РЕМ місцеві комунальники організовують мітинг та блокування виїзду з підприємства", - йдеться в повідомленні енергетиків.

За даними Луганського енергетичного об'єднання, борг Рубіжанського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства за електроенергію складає понад 12 млн грн, і це без врахування штрафних санкцій.

Читайте також: Гроза залишила без світла тисячі людей на Луганщині

Як повідомляв Укрінформ, учора без електроенергії залишилась частина об'єктів Лисичанського водоканалу та комунального підприємства Рубіжанської міськради «Бюро технічної інвентаризації». 15 травня черга дійшла до Рубіжанського ВУВКГ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-