Гроза залишила без світла тисячі людей на Луганщині

Гроза залишила без світла тисячі людей на Луганщині

Укрінформ
На ранок 15 травня на підконтрольній території Луганської області через несприятливі погодні умови без електроенергії залишилося 2876 споживачів.

Про це повідомляє ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання».

«Станом на ранок 15 травня на підконтрольній території Луганської області через несприятливі погодні умови без електроенергії опинилось 2876 споживачів. Два населених пункти знеструмлено повністю, ще п’ять – частково. Без живлення – 68 підстанцій. На території обслуговування Новопсковського РЕМ повністю знеструмлене Березове та частково – Танюшівка (загалом 178 абонентів). Крім того, частково знеструмлені Донцівка (430 абонентів) та Білолуцьк (409 абонентів). На території обслуговування Щастинського РЕМ повністю знеструмлена Царівка (190 абонентів). Крім того, частково знеструмлені Райгородка (1060 абонентів) та Передільськ (609 абонентів)», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Лисичанськводоканал відрізають від світла за борги

Як зазначається, причиною знеструмлень стали, зокрема, сильні дощі, грози, вітер. В той же час, відмічають на підприємстві, серед причин знеструмлень слід вказати й нестабільність енергосистеми Луганської області, яка виникла внаслідок відсутності належного технічного обслуговування протягом 1,5 року.

Проведення відновлювальних робіт ускладнюється півторарічною господарською кризою в Луганському енергетичному об’єднанні, що викликана відсутністю коштів, палива та ремонтних матеріалів для оперативно-виїзних бригад, зазначається в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-