На Луганщині затримали чоловіка, який підкинув депутату баранячу голову

На Луганщині затримали чоловіка, який підкинув депутату баранячу голову

Фото
Укрінформ
У місті Рубіжне поліція встановила та затримала чоловіка, який підкинув пакет з відрізаною головою барана в автівку громадському активісту.

Такий допис на своїй сторінці в Фейсбуку зробила начальник Відділу комунікації поліції Луганської області Тетяна Погукай.

«Правопорушником виявився 35-річний місцевий мешканець, раніше судимий. Чоловік заробляє на життя випадковими заробітками. Поліції пояснив, що ніяких злочинних намірів відносно активіста не мав, а підкинув пакет в багажник машини, бо хотів пожартувати. Вирішується питання про притягнення затриманого до відповідальності», - повідомила Тетяна Погукай.

Поліція не називає прізвище активіста, однак у місцевих медіа 7 травня з’явилась інформація, що баранячу голову підкинули депутату Рубіжанської міської ради Валерієві Харчуку. На сайті міськради Харчук фігурує як позапартійний, але є членом фракції Опозиційного блоку.

Читайте також: У будинку бойовика в Лисичанську знайшли арсенал зброї

Даний факт був зареєстрований. Співробітники поліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів встановили та затримали чоловіка, яка скоїв дане правопорушення. Як з’ясувалось, чоловік напередодні підробляв, допомагаючи по господарству власникові однієї шашличної. Саме там він і взяв відрізану голову барана. І до того як підкинути її у машину активісту, він, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, бігав по місту Сєвєродонецьку і лякав цією головою молодих дівчат.

Фото: Тетяна Погукай / facebook.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-