Нацрада виставила на конкурс 73 вільні телеканали у 15-ти регіонах

Нацрада виставила на конкурс 73 вільні телеканали у 15-ти регіонах

Укрінформ
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення затвердила конкурсні умови та оголосила конкурс на багатоканальне мовлення на 73 вільних каналах мовлення у багатоканальній телемережі МХ-5 у п’ятнадцяти областях.

Відповідне рішення Нацрада ухвалила на засіданні 11 травня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Це продовження нашого попереднього конкурсу, коли деякі місця залишилися вільними, деякі телекомпанії не були повідомлені чи невчасно змогли побачити повідомлення про оголошення конкурсу. Цей конкурс дуже актуальний, враховуючи, що рано чи пізно буде відключено аналогове телебачення. Тому є мовтивація взяти участь у цьому конкурсі. Тому на деякі місця (деякі - повторно) оголошується конкурс: тут 73 частоти, майже в усіх областях України", - зазначив голова Нацради Юрій Артеменко.

Читайте також: Нацрада іде до "Інтера" з перевіркою

Зокрема, на конкурс виставлені вільні канали у Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Київській, Кіровоградській, Луганській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Харківській, Херсонській, Черкаській і Чернігівській областях. Обсяг мовлення кожного каналу становить 24 год/добу.

Конкурсна гарантія становить 10% від максимального розміру ліцензійного збору.

 Фото: nrada.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-