Село на Закарпатті залишилося без газу - зсув пошкодив газопровід

Село на Закарпатті залишилося без газу - зсув пошкодив газопровід

Укрінформ
У селі Кольчино на Закарпатті, де в четвер стався зсув грунту, пошкоджено газопровід. Всю вулицю, а це 157 господарств, відключено від газопостачання.

Ремонт газопроводу поки не розпочинають, оскільки існує загроза подальшого зсуву грунту. Про це в коментарі кореспонденту Укрінформу повідомив Юрій Ломакін, фахівець із зв’язків з громадськістю ПАТ "Закарпатгаз".

"Сьогодні в Кольчині внаслідок зсуву грунту пошкоджено також газопровід низького тиску діаметром 57 мм. Пошкодження також виявлені в газовідведенні в пошкоджених трьох житлових будинках. Відтак внаслідок аварії без газопостачання тимчасово залишаються 157 домогосподарств по вулиці Фредяшівській", - сказав Ломакін.

Наразі у ПАТ "Закарпатгаз" не повідомляють, на який час відключено від газопостачання селян на постраждалій від зсуву вулиці в Кольчині. Водночас уточнюють, що відновлювальні роботи поки не ведуться, тому що зберігається загроза подальшого зсуву.

Читайте також: Зсув грунту на Закарпатті зруйнував три будинки

Як повідомляв Укрінформ, 10 травня в селі Кольчино Мукачівського району стався зсув грунту, внаслідок якого було зруйновано й пошкоджено житлові будинки. Жертв внаслідок надзвичайної ситуації немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-