У Львові розпочав роботу Дитячий форум

У Львові розпочав роботу Дитячий форум

Фото
Укрінформ
У львівському Палаці мистецтв розпочав роботу триденний Дитячий форум – унікальний  фестиваль родинного дозвілля, в якому  дитячі розваги поєднуються з отриманням корисних вмінь і навичок.

Серед організаторів заходу - Львівська обласна державна адміністрація, Львівська обласна рада, Палац мистецтв Львова, повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

"Цього року Дитячий форум відбувається у форматі великої гри «8 ключів Буквордсу», - зазначається у повідомленні.

На Львівщині стартував Дитячий форум / Фото: loda.gov.ua

За задумом організаторів, відвідувачів має об’єднати просторова гра-квест з пошуку 8 загублених ключів від дверей чарівного королівства Буквордс. 

Читайте також: Дитяче літо: Ріст цін вище за інфляцію, «зубожіле населення» - не злякалося

Очікувана кількість відвідувачів - 15 тисяч, це діти до 13 років, батьки, вчителі, вихователі, бібліотекарі, переможці Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія» з 15 областей України та м. Львова, а також з районів та міст Львівської області. 

У програмі форуму понад 1000 заходів: зустрічі із сучасними топовими дитячими письменниками, презентації новинок української літератури, майстер-класи, ігрові квести.

Сьогодні у програмі заходу фестиваль настільних ігор "Ігросфера" та унікальний проект "Колискова для Олекси", де через українські колискові намагатимуться  розповісти світові про аутизм. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-