Запустити е-квиток у вінницькому транспорті допоможуть чехи

Запустити е-квиток у вінницькому транспорті допоможуть чехи

Укрінформ
КП «Вінницякартсервіс» та чеська компанія «Mikroelektronika» підписали контракт на впровадження у місті комплексної системи е-квитка на громадському транспорті на суму понад 5,53 мільйона євро.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Була проведена дуже велика і дуже серйозна робота, перш ніж підійшли до підписання  контракту на eлектронний квиток для Вінниці з  компанією "Mikroelektronіka"...Ми вважаємо реалізацію впровадження е-квитка продовженням у місті  транспортної реформи 2012 року», - повідомив на підписанні контакту перший заступник вінницького міського голови Владислав Скальський.

За його словами, компанія «Mikroelektronika» перемогла у тендері на виконання робіт з упровадження е-квитка, запропонувавши місту найвигідніші умови. Згідно з умовами контракту, на реалізацію проекту відводиться 16 місяців, а його вартість становить 5,53 млн євро. В першу чергу е-квиток запровадять у комунальному громадському транспорті, а потім до нього приєднають приватників, які здійснюють внутрішньоміські регулярні пасажироперевезення. Загалом до системи буде підключено майже 600 одиниць транспорту.

Читайте також: Троїцький міст на Луганщині відремонтують до кінця травня

З боку міста підписантом контракту стало КП «Вінницякартсервіс», створене для реалізації зазначеного проекту. У липні 2015 року це підприємство уклало угоду з ЄБРР про  фінансування упровадження е-квитка на суму 8 мільйонів євро.

Компанія «Mikroelektronika» вважається одним із провідних підприємств у сфері впровадження автоматизованих систем оплати проїзду в громадському транспорті. Наразі її фахівці, окрім Вінниці, впроваджують е-квиток ще у трьох містах України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-