У херсонському ТРЦ бомбу не знайшли

У херсонському ТРЦ бомбу не знайшли

Укрінформ
Повідомлення про замінування у Херсоні у середу, 9 травня, найбільшого в місті торгівельно-розважального центру "Fabrika" виявилося неправдивим - як і два попередні аналогічні повідомлення.

Про це у розмові з кореспондентом Укрінформу розповів заступник начальника відділу комунікації Головного управління Національної поліції в Херсонській області Віталій Байдаров.

"Повідомлення про мінування ТРЦ "Fabrika" виявилося неправдивим. Вибухових пристроїв при обстеженні його приміщень та прилеглої території не виявлено", - розповів Байдаров.

За його словами, із торгово-розважального центру "Fabrika" було евакуйовано близько 2 тис. осіб. Громадський порядок тут забезпечували 30 поліцейських.

Читайте також: У Сумах евакуювали відвідувачів ТРЦ через повідомлення про "бомбу"

Байдаров також зазначив, що наразі поліцією вживаються заходи по встановленню особи зловмисника, який надіслав неправдиве повідомлення про мінування.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні у середу, у День Перемоги, втретє з початку травня поліція отримала на свою електронну пошту анонімне повідомлення про мінування найбільшого в місті торгово-розважального центру "Fabrika". Такі ж самі анонімні повідомлення про мінування ТРЦ "Fabrika" були надіслані на електронну адресу Головного управління Національної поліції в області також 2 та 4 травня. Повідомлення виявилися неправдивими. Вибухонебезпечних предметів та пристроїв в обох випадках не виявили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-