Гройсман заперечує зв'язок між отруєнням дітей у Черкасах і Новомосковську

Гройсман заперечує зв'язок між отруєнням дітей у Черкасах і Новомосковську

Укрінформ
Немає причин говорити про зв'язок між отруєнням понад 50 школярів у Черкасах та погіршенням стану здоров'я 16 дітей у Новомосковську Дніпропетровської області.

Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман у вівторок, повідомляє 112.ua.

"Ми так само досліджуємо ситуацію на Дніпропетровщині. Ми не пов'язуємо це наразі - там зовсім інша історія. Але ми будемо досліджувати однаково і те, що відбулось там, і те, що відбулось тут. І всі заходи будемо на 100% проводити за цими двома випадками", - сказав Гройсман.

Він заявив, що у разі виявлення зв'язку між двома випадками про це публічно повідомлять.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 8 травня на лінійці в черкаській школі кільком десяткам дітей стало зле. Постраждалі - учні 2-7 класів. Попередній діагноз - отруєння невідомою речовиною. За даними МВС, станом на 14:00 до лікувальних закладів госпіталізовано 50 учнів та 2 вчителя. З них 11 дітей перебувають в реанімації.  Загалом на лінійці перебувало 424 учні.

Читайте також: Гройсман про отруєння у Черкасах: Ризиків для життя дітей немає

Тим часом у новомосковській школі на Дніпропетровщині учням теж стало зле під час лінійки. Медики поставили діагноз "Вегето-судинний пароксизм" 15 учням; ще одній дівчинці 2005 року народження надали допомогу в лікарні, а потім передали її батькам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-