Пожежа у

Пожежа у "Вікторії": директору повідомили про нову підозру

Укрінформ
Прокуратура Одещини повідомила про підозру директору табору «Вікторія» та його заступникові у заволодінні коштами підлеглих. 

Про це інформує прес-служба Генпрокуратури

"Під час слідства встановлено, що двоє посадовців позашкільного дитячого закладу з січня по серпень 2017 року шляхом внесення недостовірних відомостей до табелів обліку робочого часу щодо працевлаштування та відпрацьованих годин шести співробітників заволоділи коштами з місцевого бюджету", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вказані співробітники до виконання обов’язків не приступали, а лише обліковувалися як працюючі на папері.

Кошти знімалися з одного банкомату, розташованого на території Київського району м. Одеси.

За висновками економічної експертизи розмір шкоди, спричиненої незаконними діями посадовців комунального підприємства, становить понад 120 тис. грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. 

Читайте також: Пожежа у "Вікторії": суд відмовив у відводі судді

Як повідомлялося, директор табору "Вікторія" є обвинувачуваним у справі про порушенні вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель людей та майнову шкоду в особливо великому розмірі.

15 вересня 2017 року у корпусі №5 Одеського міського дитячого оздоровчо-спортивного комплексу  «Вікторія» через порушення правил пожежної безпеки сталася пожежа, яка призвела до загибелі трьох дівчаток 2009, 2005 та 2007 років народження, та повного знищення приміщення корпусу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-