Пожежа у

Пожежа у "Вікторії": суд відмовив у відводі судді

Укрінформ
Київський райсуд Одеси відмовив у задоволенні клопотання про відвід судді у справі щодо пожежі у таборі «Вікторія». Наступне судове засідання - 17 травня.

Про це інформує портал "Судова влада" за матеріалами прес-служби суду 

«Сьогодні, 8 травня 2018 року, суддя Київського районного суду м. Одеси Войтов розглянув заяву про відвід головуючого судді Чаплицького у кримінальному провадженні по обвинуваченню директора дитячого табору «Вікторія». Розглянувши заяву про відвід та заслухавши думку учасників процесу, суддя відмовив у задоволенні вказаної заяви», - ідеться в повідомленні.

Наступне судове засідання призначено на 12.30 годину 17 травня.

Як повідомляв Укрінформ, на засіданні суду 4 травня 2018 року розглядалося провадження стосовно директора дитячого табору «Вікторія», якого обвинувачують у порушенні встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель людей та майнову шкоду в особливо великому розмірі. 

На цьому судовому засіданні потерпілому на вимогу його адвокатів  було надано право під час судових засідань перебувати поруч зі своїми захисниками (тобто, поза межами скляної кабіни). Представник потерпілих зі свого боку заявив відвід судді.

Читайте також: Пожежа у "Вікторії": інспектора ДСНС залишили під домашнім арештом

У зв'язку з тим, що заяву про відвід розглядає інший суддя, розгляд справи відклали на 8 травня.

Як повідомлялося, 15 вересня 2017, близько 23.20 хвилин, у корпусі №5 Одеського міського дитячого оздоровчо-спортивного комплексу «Вікторія» через порушення правил пожежної безпеки сталася пожежа, яка призвела до загибелі трьох дівчаток 2009, 2005 та 2007 років народження та повного знищення приміщення вказаного корпусу, що спричинило майнову шкоду державі в особливо великих розмірах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-