Синоптик розповіла, як надовго в Україну завітали дощі

Синоптик розповіла, як надовго в Україну завітали дощі

Укрінформ
У першій половині поточного тижня на українців очікує зниження температури повітря та локальні грозові дощі, а з 11-12 травня в більшості областей країни переважатиме суха тепла погода.

Про це повідомила в ефірі Еспресо.TV синоптик Наталка Діденко.

"Погода неоднорідна не лише в плані дощів - це стосуватиметься і температури повітря. Сьогодні у західних областях досить свіжо, температура повітря становитиме в межах +17...+23°C, на решті території досить комфортно, +23...+28°C. Завтра на заході потепліє, температура вирівняється, в межах усієї України буде в межах +24...+29°C", - розповіла Діденко.

За словами метеоролога, 9 травня відчутно знизиться температура у південній частині України: на півдні, південному сході стовпчики термометрів коливатимуться в межах +20...+24°C.

"Найменша ймовірність опадів - на сході України: на Харківщині, Луганщині та Донеччині. На решті території поки що очікуються короткочасні грозові дощі", - уточнила синоптик.

Читайте також: Україну сьогодні накриють сильні дощі та грози

При цьому дощі матимуть локальний характер.

"10 травня Україну перетне холодний атмосферний фронт, дещо знизиться температура повітря на заході, півночі, у більшості центральних областей. Разом із фронтом можуть пройти короткочасні грозові дощі. Вже ближче до кінця тижня 11-12 травня в Україні у більшості областей переважатиме суха тепла погода", - підсумувала метеоролог.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-